Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Genarom
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Mobilier dormitor Black Red White
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Genarom SRL are ca domeniu principal de activitate comertul cu mobila din import, produsa de holdingul BLACK RED WHITE - Polonia (www.brw.com.pl)

Mobila BLACK RED WHITE acopera o gama variata de modele, de la modern la clasic, prin conceptele modulare adaptandu-se la orice configuratie a spatiului interior si oricaror idei de amenajare.

Multitudinea de stiluri de mobilier (fiecare continand zeci de module de dimensiuni si functionalitati diferite), va ofera posibilitatea realizarii celor mai practice conceptii de compartimentare a spatiilor, oferindu-va solutii perfecte pentru orice amenajare a spatiului dorit.

Prin intermediul magazinului virtual www.magazinmobilabrw.ro va oferim posibilitatea accesarii unui magazin de mobilier deschis 24 / 24, actualizat in permanenta cu ultimele serii de mobilier produse de Black Red White, precum si cu preturile aferente modulelor de mobila de interes pentru d-voastra.

Suntem convinsi ca ideile ce sunt prezentate in site va vor ajuta sa va realizati visul cu privire mobilarea locuintei sau biroului d-voastra.

In permanenta alaturi de clientii sai, firma asigura consultanta pentru realizarea amenajarilor interioare, oferind totodata solutii pentru transportul si montajul mobilei.Facem tot posibilul sa beneficiati de un excelent serviciu de Relatii cu Clientii oferindu-va informatii complete si permanent actualizate.

Serviciul este activ in intervalul L - V 8.00 – 17.00 tel. 0250747272.

Echipa de vanzari este alcatuita in exclusivitate din tineri excelent pregatiti in domeniul produselor de mobilier Black Red White.

Aceste calitati dobandite precum si implicarea personala au facut din acestia o echipa extraordinara cu rezultate de exceptie
Din Gura in Gura